Luonnosläjäys – Haamumaan valloittajat ja muita kummajaisia

Pitkän tauon jälkeen jatkoin A6-luonnoskirjaani Cosmic Comic  Cafessa. Koska liftasimme Finncon-Animeconiin 22-pistepirkkojen autolla, piirsin tälle jäbälle karvaiset säärikorvat ja pilkkuja lärviin.

Pitkäkutrisen Evan piirtäminen osoittautui poikkeuksellisen haastavaksi, joten hylkäsin realistisen kuvauksen välittömästi. Heti tuli näköisempi.

Maanantaina Henry huijasi minut ja Ninnin kanssaan korkeasaareen katsomaan ympäriinsä skeidaavia biisonieläimiä joilla ei ollut kuin kaksi jalkaa. Luottakaa minuun, niin minä ne piirsin. Pikkupoika ei tainnut uskoa kun väitin että vesikko on saukon ensimmäinen pokemon-muoto.  Typerä penska.

Tiistaina oli herra Koikkalaisen t-paitanäyttelyn avajaiset Kusta Vaasissa. Siellä käytiin Maailman Parhaan Maijun kanssa katsomassa kuinka eräs nimeltämainitsematon Jussi pahoinpiteli poikkihuilua.

Oli siellä muitakin tyyppejä, ainakin Ninni ja Lise ja Hemmy Sölmister.

 

Ghost World – osoittautui elokuvamuodossakin mainioksi stooriksi, joskin leffa kantaa itsensä parin nimekkään näyttelijän ja nörttisyötti par excellence Thora Birchin ansiosta. Haluan samanlaisen nahkaisen kissanaamion välittömästi.

Sitten luonnostelin jotain asua elokuvan pohjalta enkä voinut olla miettimättä miten hyvältä eräs kuuluisa vyötiäinen moisessa näyttäisi.

Tyylikokeilua saman henkilön pohjalta.

Maijun kanssa piirrettiin puolen minuutin luonnoksia ja käännettiin ne ympäri ja täydennettiin hahmoiksi.
Silkkaa neroutta, sanon minä.

Koska Eva pukuili Gazia conissa ja Pikkuponit on katsottu, päätin aloittaa Invader Zimin katsomisen.
Ja sekös näyttää hyvältä se.

Lopuksi pari hassua hattua koska hassut hatut.

Nih.

Skissidumppi

Hopsansaa. Opiston netti on hmm, haasteellinen. Samoin SUOMENKIELINEN CS2 josta ei ota peelopaavalikaan selvää, joten kuvat on missä sattuu järjestyksessä ja mitensattuu laadulla. Jotain koherentimpaa sitten kun piirtämiseltä ehtii.

Tässä on siis enimmäkseen ekan Orivesi-viikon luonnoksia, kaikki hauskat ja nokkelat läpät on karsittu pois, eli näette myöhemmin!

Trallallaa