Matopeliä Sienimäellä

Worms Armageddon on edelleenkin TAUTISEN KOUKUTTAVA ja kiroiluun intouttava bailupeli. Jossain vaiheessa kesällä sitä tuli taas pelattua porukalla enemmän kuin lääkäri määrää. Kentät tuntuivat harmillisen pieniltä, mutta onneksi ( kenen muka!?) niitä voi tehdä itse lisää.

Koska New York, San Francisco, Lontoo ja sen sellaiset on videopeleissä NIIN NÄHTY,
tein oman versioni IMATRASTA.

Kaupungin markkinointi- ja brändäysvastaavat, sekä rikkaat videopelifirmat, ottakaa vain rohkeasti yhteyttä, olen palkattavissanne.

Täältä löydät ohjeet miten pääset itse pelaamaan kenttää: http://worms2d.info/Colour_map

Imatra_xxx_minimpi_mini_v2b

 

Hauska sattumus perjantailta, sekä näytekuva Aivoiglusta

Haha, näin minä päivitin blogia ahkerasti tällä viikolla. Krhm. Pahoittelut niille jotka odotitte henkeänne pidätellen, toivottavasti joku tuli antamaan tekohengitystä.

Keskiviikkona lautapelailtiin ja käytiin Sariannessa ennustuksilla, jolloin nukkuminen jäi melko vähille. Torstaina taas oli Opiston isoimmat juhlat, Globaalit ja paikalla paljon myös viimevuotisia oppilaita. Menin nukkumaan perjantain puolella aamuviideltä ja heräsin kahdeksaksi reippaana aamiaiselle. Sitten kävi näin:

Sen lisäksi että en ole päivittänyt blogiani, olen luonnostellut/käsikirjoittanut Anjalle tussattavaksi 6  sivuisen scifistelysarjiksen, sekä piirtänyt vikat kolme sivua tulevaan pienlehteen Aivoigluun. Suoritin jälleen rakkaudellisia toimia Atk-luokan koneiden kanssa, kun ne helvatat eivät jaksa tulostaa kuin 2 sivua kolmesta A5-kokoisesta kuvasta tekemättä häiriösignaalia kuvan päälle. Tähän malliin:

Mielipiteet on tehty rikottaviksi, eli pizzassani on ase

Toissaviikolla tai joskus niillämain meidän piti tehdä harjoituksena sarjakuva jostain mielipiteestämme. Kysyin Anjalta onko hän keksinyt mielipidettä ja vastaus oli: “öö– oravat on kivoja?”. Sitten ehdotinkin että tehdään yhdessä sarjis, koska oikeampaa mielipidettä tuskin voi olla. Sivun rykäisyn sijaan idea paisui ja päädyimme ideoimaan jutun jossa on swat-tiimi ja tankkeja ja helikopteri ja muuta helppoa piirrettävää. Ja siitä tulee viisi sivua pitkä. Anja lyikkäröi ja minä tussaan, ohessa tussaustestistä tehty taidesarjakuva, jossa aseet on sensuroitu. Kiitoksia myös Pirisen Villelle joka oli opena eikä lainkaan auttanut sivumäärän kurissa pitämisessä.