Hauska sattumus perjantailta, sekä näytekuva Aivoiglusta

Haha, näin minä päivitin blogia ahkerasti tällä viikolla. Krhm. Pahoittelut niille jotka odotitte henkeänne pidätellen, toivottavasti joku tuli antamaan tekohengitystä.

Keskiviikkona lautapelailtiin ja käytiin Sariannessa ennustuksilla, jolloin nukkuminen jäi melko vähille. Torstaina taas oli Opiston isoimmat juhlat, Globaalit ja paikalla paljon myös viimevuotisia oppilaita. Menin nukkumaan perjantain puolella aamuviideltä ja heräsin kahdeksaksi reippaana aamiaiselle. Sitten kävi näin:

Sen lisäksi että en ole päivittänyt blogiani, olen luonnostellut/käsikirjoittanut Anjalle tussattavaksi 6  sivuisen scifistelysarjiksen, sekä piirtänyt vikat kolme sivua tulevaan pienlehteen Aivoigluun. Suoritin jälleen rakkaudellisia toimia Atk-luokan koneiden kanssa, kun ne helvatat eivät jaksa tulostaa kuin 2 sivua kolmesta A5-kokoisesta kuvasta tekemättä häiriösignaalia kuvan päälle. Tähän malliin:

Mitä hän sanoi? “Äöeeööää”

No en ollut valmis Barbaariin, en.

Surkein päivitysviikko taas aikoihin, mutta oon tehtiin 2 Orja-lehteä valmiiksi ja tein omaan lehteen taittopohjan valmiiksi plus tänään sunnuntaina draftitaitoin Yhden 28 sivuisen sarjakuvalehteni sekä satasivuisen flipbookin.
Partiolaisen valalla lupaan että ensi viikolla saatte nähdä enemmän asioita täällä bloginkin puolella.

Petteri Tikkasen kurssilla piti tehdä juliste jostain julkisesti tunnetusta henkilöstä johon on itsellä jonkinlainen suhde.
Erityishuomiota kiinnitettiin materiaalivalintoihin.

Minäpä valitsin kohteeksi Tank Girlin, tuon Jamie Hewlettin riemastuttavan sarjakuva(anti)sankarittaren.
Kuvan on käytetty ainakin: kahvia, kopiokonekalvoja, pisterasteria, nestemäisiä akryylimaaleja, korjauslakkaa, soraa, liimaa, Indian Inkiä, kaksi laastaria, muutamaa erikoisrasteria, sekä yksi hakaneula.

Originaalin koko on A3. Hintatarjouksia otetaan vastaan.