Superpalikat 0013-0042

Kävin vanhoja blogimerkintöjäni läpi ja huomasin niistä muutaman toistuvan teeman. Ensiksikin, kuvat ovat tosi haaleita tai muuten tuhruisia. Sen laitan huonojen näyttöjen, mutta myös väärän skaalaamisen piikkiin, nyt osaan tehdä paremmin. Samoin alkoi taas vaivata blogisarjisten piirtämiseen sopivan tyylin puuttuminen. Siispä tein galluppia ja kehitin kaikista opistolla asuvista linjalaisista (Onsku uupuu) blogisopivammat hahmotelmat.

 

Sitten mietin miten piirtäisin itseni:

Aika näköisiä. Sitten Elli sanoi Kalastaja Pekka ja piirsimme kaikki Pelastaja Kakan. Hän tarvitsi ympärilleen supersankaritiimin, joten kysyin Elliltä ja Nääppikseltä neuvoa värien kanssa (koska värit on kivoja, etenkin blogissa) ja

TADAA!

SARJISLINJA TO THE RESCUE!

“Supersankareita oomme, kakat aina housussamme, pahaa vastaan taistelemme Pelastaja Kakka suojanamme”
Koska Maamme-laulukin on coveri, niin meidän teemabiisissä on Superagentti 001-009 tunnarin mukaan.

Joo. Menkääs nyt  nukkumaan siitä älkääkä höpöilkö.

 

Purppuranhohtoinen markkeripäivitys

Eli uudenvuodendiilauksen takia joudun olemaan KAKSI ()=#&# &(#:n VIIKKOA ilman Fisherman´s Friendejani! Lisäksi olen kipeä, kokoomus ja persut jyllää, Ville Pirisellä ei ollut LIPPISTÄ ja olen yhä flunssassa. Mistä lie karma minua rankaisee? Siitä että Orivedellä on hysteerisen hauskaa aina, etenkin nyt kun haettiin uusia Promarkereita? Todennäköisesti.