NELJÄ (4!) näyttelyä helmikuussa!

Havahduin viimeviikolla siihen että töitäni on esillä tässä helmikuun korvilla peräti NELJÄSSÄ näyttelyssä!

Nopeimmat Tampereen suunnalla seikkailevat ehtivät vielä käydä vilkaisemassa Headliner -näyttelyyn Työväenmuseon Werstaan Komuutti-galleriassa. Näyttely päättyy sunnuntaina 14.2.2016. Esillä siis kuvataiteilijoiden tekemiä keltaisen lehdistön “lööppejä”.

Perjantaina 12.2. klo 18-20 taas aukeaa Lappeenrannan purettavalla kaupunginteatterilla 5000m2-näyttely, tsekkaa artikkeli aiheesta. LPR:ssa on esillä videoteokseni, sekä älytön määrä muuta kreisiyttä!

Lauantaina 13.2. taas on Porvoon järjestyksessä toinen Å-Fest. Siellä olen mukana ”Mitä sä täällä teet? – Tarinoita maahantulosta”-sarjakuvanäyttelyssä. Mukana kaikkia kovia tyyppejä kuten Hillo-Olli, Ahokoivun Mari, Höglundin Otso ja vaikka ketä!

Toinen timanttinen sarjisnäyttely onkin sitten vähän pidemmällä, eli Berliinissä, galleria Vierraumladenissa 26.2.-4.3.2016. Nimikkeenä “Berliini Suomix Finnische Berlin-Comix”. Christian Jütte käsikirjoitti Berliini-teemaisia sarjakuvia suomalaisille sarjakuvantekijöille. FB:stä löytyy lisää tietoa.

HUHHUH!Angrif Der Biowolfe
Ote sarjakuvasta Angrif Der Biowolfe, käsikirjoitus Christian Jütte, kuvitus minun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *