Flunssakärtty

Tää helvetin sairastaminen on loputtoman turhauttavaa. Joo, nukkuminen ja lepääminen on kivaa, muttei sitäkään loputtomiin jaksa jos ei voi tehdä mitään muuta. Muutama kauan odotettu tapahtuma & tapaaminenkin tuli missattua tämän takia.
Osa kylmänhikisistä tärinöistä sentään tuntuu niin absurdin kamalilta että ne ovat jo melkein viihdyttäviä. Eniten riipoo jostain päähän iskostunut ajatus että Sairastaminen on Häpeällistä, koska se ei ole Tuotantotehokasta (että minä rakastan tuota sanaa). Saatanan länsimainen työmoraali. Pakko ois näytellä työteliästä vaikka ois toinen jalka haudassa.
Tuntuu kuin saisi lapion käteensä eikä tietäisi kaivaako vain kuoppaa syvemmäksi ja jää sinne kunnes tulee pohja vastaan vai yrittääkö kaivaa itsensä ulos. Modernin luolavertauksen kliimaksina voisi olla paljastus suuresta maailmasta ulkoriu´un monttuna.

Sairastamisessa on yksi ehdoton etu ylitse muiden:
ei tule vahingossakaan tajuttua = sensuroitua mitä kirjoittaa. Ihastuttavan nautinnollista.

-Tuuk42, viidettä päivää toipilaana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *